Omsorgscenteret De Tre Ege

De Tre Ege certificeret som senior-idrætscenter

Onsdag den 22. juni 2016 var en stor dag. De Tre Ege blev certificeret som senior-idrætscenter.

Et stort opbrud af beboere, medarbejdere, gruppeledere, formanden for Ældrerådet, børnene fra børnehaven og tre repræsentanter fra Dansk Arbejder Idrætsforbund (daí) var til stede. Områdeleder Bettina Wiegaard holdt en fin tale, og derefter blev certifikatet overrakt, og den røde snor til senior-idrætscenteret blev klippet.

Overrækkelse af certifikat

Aktiviteter og god forplejning

Efter overrækkelsen stod ergoterapeut Michella og aftenvagt Irene for fælles opvarmning, og derefter var det bare at kaste sig ud i alskens aktiviteter. Der var bowling, cykling, petanque, stigegolf, dart, gangbarren og rimekort. Alle fik et aktivitetskort med oplysning om, hvilke discipliner de skulle igennem.

Fælles opvarmning
Fælles opvarmning.

Ind imellem de mange aktiviteter kunne man forsyne sig i baren med Asti, øl, chips, jordbær og chokolade.

Fysisk aktivitet som en integreret del af hverdagen

Dai´s begrundelse for at tildele certifikatet lyder sådan: Senior-idrætscenteret har fokus på fysisk aktivitet som en integreret del af hverdagen og tilbyder et alsidigt og stabilt aktivitetsprogram baseret på frivillige og ansatte.
Aktiviteterne varetages af kvalificerede instruktører, som tilpasser aktiviteterne til senioridrættens målgruppe, og som har kompetencer inden for deres specifikke sportsgrene.

Se mange flere billeder i det fotoalbum, der efterfølgende er lavet til boenhederne.

Fotografer: Michella Jensen, Rikke Stage og Stine S. Lunn.